אוכל
צילום׃ צילום מסך, מאסטר שף

סביצ'ה דג בפיתה

מי אמר שסביצ'ה צריך לאכול רק בצלחת? נסו לשים אותו בפיתה, עם סלט צנוניות מרענן, ותגלו עולם חדש לגמרי

מוזנא בשארה | מאסטר שף | פורסם 03/12/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לסביצ'ה:

1 בצל ירוק קצוץ

1 עגבניה קצוצה (ללא החלק המרכזי עם הגרעינים)

כפית סומק

כפית זעתר

מלח לפי הטעם

3 כפות שמן זיצ

כפית רכז רימונים

מיץ מחצי לימון

כפית טבסקו

2 פילטים של לוקוס או כל דג לבן אחר חתוכים לקוביות

לסלט:

5 צנונים

חופן נענע

חופן פטרוזיליה

מיץ מחצי לימון

מלח לפי הטעם

1 עגבניה מקולפת ומגורדת

כף שמן זית

להגשה:

4 פיתות

אופן ההכנה:

1 מכינים את הסלט: מערבבים את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

2 מכינים את הסביצ'ה: מערבבים את כל מרכיבי הסביצ'ה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

3 פותחים את הפיתות, ממלאים אותן בסביצ'ה ומוסיפים מעל מהסלט. מגישים מיד.