אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מאסטר שף

סביצ'ה לברק

מנת חצי הגמר של יהונתן ביטון ממאסטר שף: סביצ'ה מדג לברק עם אבוקדו ובצל סגול, שנכבש במיץ לימון עם כוסברה. מנה עדינה, קלילה ומתוחכמת בכלם עבודה ממש

יהונתן ביטון | מאסטר שף | פורסם 11/12/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פילה לברק ללא אדרה או עור

אבוקדו

חצי בצל סגול

לימון

מעט מלח

מעט פלפל שחור

כוסברה קצוצה (לפי הטעם)

שמן זית

אופן ההכנה:

1 פורסים את פילה הדג לפרוסות דקות דקות ומסדרים על צלחת.

2 פורסים פרוסות אבוקדו ומסדרים על הדג. פורסים גם את הבצל הסגול ומפזרים לפי הטעם (אפשר להסתפק בכמה פרוסות בלבד). 

3 בקערה מערבבים מיץ מלימון שלם, מעט מלח, מעט פלפל, כוסברה ושמן זית. 

4 שופכים את הרוטב על הדג והאבוקדו כמה דקות לפני ההגשה. מזלפים מעל שמן זית.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.