אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת

צלעות טלה של שבת בבוקר

אם חציר תלתן וצתרה ורודה הם חומרי גלם זמינים במקום שאתם באים ממנו - שווה לנסות את הצלעות האלה של לאה, שהעבירו אותה שלב למרות הצריבה הסופית, שלדעת חלק מהשופטים הייתה מיותרת

לאה פלורט קריאף | מאסטר שף | פורסם 17/06/19 
  • זמן עבודהשעתיים
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושינדרשת מיומנות
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 צלעות טלה מחוברות

6 ענפי צתרה ורודה

אצטרובלים, ירוק וחום

חציר תלתן

אופן ההכנה:

1 חורצים חריצים באצטרובלים.

2 צולים את הצלעות במחבת עם צתרה ורודה ואצטרובלים.

3 מרפדים סיר במצע של חציר תלתן ומכניסים את הצלעות. מוסיפים מי בישול מצומצמים של אספרגוס, ומכסים (לאה כיסתה את הסיר בבצק שהכינה במיוחד).

4 צולים 25 דקות בחום של 250 מעלות.

5 מניחים לצלעות מחוץ לתנור 4 דקות לפחות, חותכים אותן וצולים במחבת.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.