אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מאסטר שף

קרפצ'יו לברק

קרפצ'יו לברק עדין שכובשים בלימון ישר בצלחת, עם דלעת מקורמלת בחמאה וסוכר, בצל סגול כבוש ותוספת מפתיעה במיוחד של תערובת גבינות עם מסקרפונה, שמנת ועגבנייה סחוטה

שירה בצלאל | מאסטר שף | פורסם 08/12/16 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

דלעת חתוכה לקוביות קטנות

חבילת חמאה

3 כפות סוכר

מלח ופלפל

לברק

לקרם גבינות:

3 כפות מסקרפונה

3 כפות גבינת שמנת

מלח ופלפל

מיץ סחוט מעגבנייה

לבצל הכבוש:

בצל סגול פרוס דק

שמן זית

מלח

מיץ סחוט מלימון אחד

להגשה:

1 פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות

מלח גס

שמן זית

מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

1 חותכים את הדלעת לקוביות קטנות ומקפיצים במחבת עם חמאה. מוסיפים סוכר, מלח ופלפל וממשיכים להקפיץ עד שהדלעת מתקרמלת.

2 מפלטים את הדג. מוציאים קוצים, מורידים עור וחותכים לרצועות דקות של קרפצ'יו.

3 קרם גבינות: מערבבים את המסקרפונה וגבינת השמנת ומוסיפים מלח, פלפל ואת מיץ העגבנייה. מערבבים ומניחים בצד.

4 בצל סגול כבוש: פורסים את הבצל הסגול לרצועות דקיקות. מוסיפים שמן זית, מלח ואת מיץ הלימון. משאירים בצד לכבישה קלה.

5. מניחים את פרוסות הדג על צלחת גדולה, מעל את הבצל הסגול הכבוש, פלפל חריף ירוק והדלעת המקורמלת. מפזרים מלח גס, שמן זית ולימון, וכובשים את הדג. מפזרים מעל גושים מקרם הגבינה.

מתכוני מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.