אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

פאי רועים

למרות מוניטין מפוקפק, המטבח האנגלי חתום גם על כמה מנות לא רעות בכלל, אחת מהן היא פאי רועים עשיר בבשר טחון ופירה המוגש כאן עם טוויסט אוריינטלי בצורת כורכום ובהרט

בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP | פורסם 11/02/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בצל

שמן

שן שום קצוצה

חבילת פטריות פורטבלו או שמפיניון

1/2 קילו בשר טחון

מלח

פלפל

כורכום

בהרט

4 תפוחי אדמה בינוניים

50 גרם מרגרינה

1 ביצה

פירורי לחם

חופן כוסברה או פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1 חותכים בצל לקוביות ומטגנים במעט שמן, מוסיפים שום פטריות ואת הבשר ומטגנים 10-12 דקות, מתבלים במלח, פלפל, כורכום ובהרט.

2 בסיר נפרד מבשלים תפוחי אדמה עד לריכוך. מסננים ומועכים לפירה, מוסיפים מרגרינה, מלח וביצה.

3 מחממים תנור ל-180 מעלות. בתבנית מסדרים את תערובת הבשר ומעליה את הפירה. מורחים על הפירה מעט שמן זית ומפזרים פירורי לחם. אופים כ-25 דקות. מוציאים ומקשטים במעט כוסברה או פטרוזיליה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.