אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

בוריטו צ'ילי קון קרנה

טורטייה ממולאת בבשר חריף ושעועית אדומה – לערב של בירה עם חברים על המרפסת

אתי מורד | מאסטר שף | פורסם 21/02/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בצל קצוץ

400 גרם בשר טחון ובשר כבש

2 כפות פפריקה מתוקה

חצי כפית צ'ילי גרוס

מלח, פלפל

1 כוס שעועית אדומה מבושלת

רבע צרור כוסברה קצוצה

4 עלי בזיליקום קצוץ

טורטייה

1 פלפל חריף קצוץ

1 קלח תירס טרי

2 כפות רוטב ברביקיו

כפית רוטב טבסקו

 

אופן ההכנה:

1 מטגנים בצל, ואז מוסיפים את תערובת הבשר והתבלינים. מטגנים יחד ומוסיפים רוטב ברביקיו וטבסקו. מוסיפים שעועית אדומה, כוסברה ובזיליקום. מבשלים הכל יחד 20 דקות.

2 חותכים את הטורטייה בעזרת רינג בצורת עיגול, מקפלים את העיגול לחצי ובעזרת מלקחיים מחזיקים מקופל. מטגנים בשמן עמוק - נוצר מעין חצי ירח פתוח.

3 צורבים תירס על האש, כמה דקות מכל צד, מגרדים את הגרגירים בסכין.

4 מוציאים מהשמן, מצננים מעט ומוסיפים פנימה את התבשיל. מפזרים מעל תירס חם וגרידת לימון.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.