אוכל
צילום׃ רענן כהן, מאסטר שף

שייק תפוחים מרענן

שייק פירות קייצי וכיפי של תפוח ירוק, מלון, נענע ואשכולית אדומה. אתם מוזמנים לעצור כאן, אבל אם אתם רוצים באמת להרשים - קבלו גם הוראות להגשה הורסת בתוך תפוח מרוקן עם קשית. לא לשכוח לצלם

איב ענן | מאסטר שף | פורסם 16/08/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 109 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 תפוחי עץ ירוק חמוץ כולל קליפה, חתוכים גס

חצי מלון קטן, חתוך לקוביות

מיץ מחצי אשכולית אדומה

מיץ מחצי לימון

כפית סוכר וניל

להגשה:

תפוח עץ ירוק יפה

גבעול נענע גדול ויפה

אופן ההכנה:

1 לשייק: שמים את כל המצרכים בבלנדר וטוחנים לקבלת שייק. מוסיפים עוד מיץ אשכולית או מים לדילול אם סמיך מדי.

2 להגשה: לוקחים את התפוח ומסירים לו את החלק העליון. שומרים בצד. מכניסים רינג בקוטר שנכנס בתפוח ומרוקנים את התכולה שלו ליצירת כלי לקיבולת המיץ (שמים לב לא לרוקן את התחתית שלא יהיו חורים. מוציאים את הרינג ומשפשפים את התפוח במיץ לימון על מנת שלא ישחיר. יוצקים פנימה את השייק. עושים חור בכובע (החלק העליון) של התפוח ומכניסים קש שיבלוט כ-8 ס"מ. שמים את גבעול הנענע בתך החור לקשית. מגישים מיד.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.