אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

מאפה בשר עם שמנת

כך תזהו אוכל נחמה: יש בו בשר, שמנת ובצק. קבלו דרך נהדרת להפוך נתח להרבה יותר מסתם אנטרקוט על האש, כשבצק העלים סופג לתוכו את כל המיצים ורוטב השמנת והפטריות. מושחת וטוב לו

נועם טור | מאסטר שף VIP | פורסם 04/02/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 4 41 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מרכיבים:

בצל

פטריות

שום

יין לבן

ברנדי

שמנת לבישול

קמח

נתח אנטרקוט

מלח

פלפל שחור

פלפל לבן

בצק עלים

אופן ההכנה:

1 מטגנים בצל, פטריות ושום ביין לבן וברנדי, מוסיפים שמנת ומסמיכים עם קמח.

2 על מחבת לוהטת צורבים את האנטרקוט. מוסיפים מעט מהתבלינים מכל צד וחותכים את הנתח לקוביות קטנות.

3 מחממים תנור ל-220 מעלות. פורסים את בצק העלים, שמים במרכז את הבשר ומוזגים מרוטב השמנת. סוגרים, מושחים בביצה ומכניסים לתנור. אופים עד שהבצק אפוי וזהוב מלמעלה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

>> ביף וולינגטון של גורדון רמזי

>> מאפה בשר חגיגי של אביבה פיבקו