אוכל
צילום׃ יעל יצחקי, מאסטר שף

כדור קדאיף במילוי מסקרפונה ונוגט

בפרק המנה הזאת נראתה לנו מורכבת בצורה בלתי רגילה. איזה כיף שבא המתכון וגילה לנו שמדובר בקינוח שגם אנחנו יכולים להכין בבית. ולא סתם קינוח - קינוח שהומצא לנגד עינינו בפריים טיים

פרח רסלאן | מאסטר שף | פורסם 07/08/19 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 56 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למעטפת:

כוס של שערות קדאיף

כף של גי (חמאה מזוקקת)

חצי כוס שקדים טחונים

1-2 כף סילאן

כף פרלינה לוז

חופן שבבי קוקוס

לקרם:

חצי כוס מסקרפונה

כף מחית נוגט

כפית מחית שקדים

אופן ההכנה:

1 המעטפת: טוחנים את שערות הקדאיף יחד עם הגי במטחנת בשר, וקולים במחבת חמה עד שהשערות מתחילות להשחים. מצננים.

2 במקביל מטגנים קלות את השקדים. מצננים.

3 מערבבים את הקדאיף והשקדים ומוסיפים סילאן, פרלינה לוז ושבבי קוקוס עד להיווצרות עיסה דביקה, אבל לא יותר מדי. אם צריך מוסיפים סילאן.

4 קרם: מקציפים את כל המרכיבים במיקסר.

5 הרכבה: מצמידים שכבה הדוקה מתערובת המעטפת לתבנית קעורה. ממלאים בקרם (משאירים קצת בצד), ומעליו יוצרים שכבה נוספת שטוחה של המעטפת, שתשמש כתחתית. מקפיאים להתייצבות.

6 הופכים את הקינוח על צלחת שטוחה, ומגישים עם שאריות הקרם. 

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.