אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

עוף בקארי

לא כולם אוהבים קארי – אבל מי שאוהב, אוהב מכל הלב. צ'יקן קארי היא אחת המנות היותר מוכרות מהתת יבשת ותמצאו אותה כאן בגרסה נגישה במיוחד - רבע שעה עבודה ואתם במזרח הרחוק

בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP | פורסם 04/02/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.9 49 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לעוף:

8 פולקע או פרגיות קוביות מושרים במיץ לימון

3 כפות שמן

1 כפית ג'ינג'ר כתוש

1 כפית שום

1 כפית כורכום

1 כפית כמון

1 כפית צ'ילי

1 כפית קארי

2 עלה דפנה

לרוטב:

 

2 כפות רסק עגבניות

עגבנייה מגוררת

1/2 כפית תבלין גראם מסאלה

כפית קארי

מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1 מטגנים את השום והג'ינגר להוצאת המרירות. מוסיפים את יתר התבלינים ואת הבצל ומאדים אותו. מוציאים את העוף ממשרה הלימון ומוסיפים לסיר ביחד עם עלי הדפנה.

2 מוסיפים רסק עגבניות ואת העגבנייה המגוררת. מכסים ולקראת סוף הבישול מוסיפים גראם מסלה, קארי ומיץ לימון.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

 

>> צ'יקן קארי
>> עוף בקארי אדום וחלב קוקוס
>> עוף בקארי אדום ופלפלים