אוכל
צילום׃ יעל יצחקי, מאסטר שף

כרובית מטוגנת במיונז סחוג

כרובית מטוגנת זאת לא מנה שמכינים במאסטר שף. כרובית בבלילה, לעומת זאת, שמגישים עם מיונז בניחוח סחוג, זאת כבר מנה שאפשר לעבור איתה למרפסת

רוחמה הרשדורפר | מאסטר שף | פורסם 21/07/19 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 76 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כרובית

שמן קנולה לטיגון

לבלילה:

חצי כוס קמח

ביצה

מלח

פלפל שחור

פפריקה

להגשה:

מיונז

סחוג

צ'ילי (לא חובה)

אופן ההכנה:

1 שוטפים היטב את הכרובית ומפרקים לפרחים.

2 מרתיחים סיר עם מים ומלח וחולטים את הכרובית. מעבירים ישר לקערה עם מי קרח כדי לעצור את הבישול.

3 מערבבים את חומרי הבלילה ומוסיפים מים עד ליצירת בלילה סמיכה.

4 מרתיחים סיר עם שמן עמוק.

5 טובלים את הכרובית בבלילה ומטגנים.

6 מערבבים את המיונז עם הסחוג וצ'ילי (אם רוצים) ומגישים עם הכרובית.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.