אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

סלט גזר חם

הנה הסלט שאין ארוחת שבת בלעדיו: סלט גזר חם ומתובל שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול

בר פינס | מאסטר שף | פורסם 09/01/18 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 גזרים קלופים

כף אריסה ביתית

צרור כוסברה

מיץ מלימון שלם

חצי לימון חתוך לקוביות קטנות ללא הקליפה

מלח

פלפל שחור

חצי כפית כמון

2 כפיות שמן קנולה

אופן ההכנה:

1 פורסים את הגזרים לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ.

2 מביאים לרתיחה מים בסיר גול ומבשלים את פרוסות הגזר עד שהן רכות, 10-15 דקות.

3 מערבבים את פרוסות הגזר עם שאר מצרכי הסלט ומגישים.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.