אוכל
צילום׃ mako

עוגיות מרוקאיות מטוגנות

ה"גראוז'" הן עוגיות מרוקאיות מבצק מטוגן. שחיתות? לא נכחיש, אבל המתיקות מעודנת ונעימה וכמעט תמיד תמצאו את חומרי הגלם הפשוטים בבית

שלמה עזרן | מאסטר שף | פורסם 26/02/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/2 קילו קמח

6 ביצים

קצת פחות מ-1/4 כוס שמן

שמן לטיגון עמוק

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מערבבים את הקמח עם הביצים והשמן ולשים לכדי בצק אחיד.

2 מרדדים על משטח דק מאוד. יוצרים מלבנים בעזרת סכין, 5-10 ס"מ ובעזרת מזלג מלפפים את הבצק ומחליקים לשמן חם.

3 מוציאים מהשמן לנייר סופג, מחכים שהעוגיות יתקררו. מפזרים מלמעלה אבקת סוכר לבן.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים