אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מאסטר שף

קציצות דניס ביוגורט

מתכון של סופי פורת מתוך משימת הגמר של מאסטר שף: קציצות דניס עדינות עם מעט פלפל חריף, שום וגם כוסברה למי שרוצה, מוגשות ברוטב נהדר של יוגורט ויין לבן עם נגיעות לימון וג'ינג'ר

סופי פורת | מאסטר שף | פורסם 13/12/16 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פילה מוסר

בצל

פטרוזיליה

פלפל חריף אדום לפי הטעם 

1 ביצה

מעט קמח

2 שיני שום

כוסברה קצוצה – למי שאוהב

חצי תפוח אדמה

מלח

פלפל לבן

לרוטב:

חצי כוס יין לבן

חצי כוס יוגורט רגיל

2 כפות שמנת

1 שן שום

פלפל לבן

לימון

גרידת ג'ינג'ר

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הפילה בלי העור ושמים בקערה. קוצצים את הבצל, הפטרוזיליה ומעט פלפל חריף אדום ומוסיפים.

2 מוסיפים ביצה, מעט קמח, שום וכוסברה קצוצה - אם אוהבים.

3 מגרדים את תפוח האדמה, מוסיפים מלח ופלפל לבן ומערבבים הכל ביחד.

4 יוצרים קציצות ארוכות ומעט שמנמנות. מטגנים מכל הצדדים עד הזהבה קלה.

5 לרוטב: מחממים במחבת את היין והיוגורט. מוסיפים שמנת, שן שום פרוסה דק, מעט פלפל לבן ומלח, סחיטת לימון וגרידת ג'ינג'ר.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.