אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

סלט טבולת אלחוסרם

גרסה מופלאה ומיוחדת לטאבולה שכולנו מכירים, עם הפתעת ענבים חמוצים ועדשים פריכות ומטוגנות

מנאל איסמעיל | מאסטר שף | פורסם 25/04/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לעדשים:

חצי כוס עדשים ירוקות מורתחות רתיחה קלה ומסוננות

חצי כפית כמון

מיץ מחצי לימון

לסלט:

חצי כוס בורגול מושרה

50 גרם ענבים מוחמצים, חתוכים לחצאים

חופן עלי כוסברה

חופן עלי פטרוזיליה

בצל ירוק

עלי סלרי מגבעול אחד

5 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

פלפל צ'ילי

2 עלי חסה קרועים ביד

כפית סומאק

שמן זית

חצי לימון סחוט

מלח

אופן ההכנה:

1 מטגנים את העדשים בשמן זית עם כמון ומיץ לימון, עד שיגיעו לפריכות.

2 מערבבים בצלחת הגשה את כל החומרים לסלט, מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול.

3 מפזרים מלמעלה את העדשים המטוגנות ומגישים.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.