אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

סרדינים ממולאים

כמה שהם קטנים וחמקמקים – ככה הם ממזרים ושמנמנים. סרדינים מטוגנים ממולאים בעדשים לצד סלסה פיקנטית ופיתות קראנצ'יות מתובלות בפחות משעה עבודה

איה קרמרמן | מאסטר שף VIP | פורסם 16/03/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לסרדינים הממולאים:

סרדינים

עדשים חומות מבושלות

פלפל ירוק קצוץ דק

מלח

פלפל

שמן זית

עלה קטן של מרווה

מעט קמח

שמן בטיגון עמוק

לסלסה:

עגבניות

שום

פלפל ירוק חריף

מלח

שמן זית

לפיתות:

קמח

מלח

מים

שמן זית

מרווה

רוזמרין

תימין

פלפל

אופן ההכנה:

1 הסרדינים: מפלטים את הסרדינים מהראש עד הזנב, משאירים את שני הפילטים מחוברים.

2 המלית: מערבבים יחד עדשים חומות מבושלות, הרבה פלפל ירוק קצוץ דק, מלח, פלפל, שמן זית ועלה קטן קצוץ של מרווה.

3 ממלאים את הפילטים במלית (סוגרים כמו דג שלם), מקמחים מעט ומטגנים בשמן עמוק.

4 הסלסה: מרסק בפומפייה עגבניות, שום, פלפל ירוק חריף, מלח ושמן זית ומערבבים.

5 הפיתות: מערבבים קמח עם קצת מלח, מוסיפים מים עד לקבלת בצק לא דביק. הופכים מחבת ומחממים אותה היטב, מרדדים את הפיתות לעיגול דק ומניחים על המחבת ההפוכה. אחרי דקה-שתיים, הופכים לצד שני. מורידים מהאש. מערבבים שמן זית עם עשבי התיבול והפלפל ומורחים על הפיתות.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.