אוכל
צילום׃ מתוך: "מאסטר שף", קשת12

דג קונפי

מינימום עבודה, מקסימום טעם: מנה ראשונה נפלאה בעדינותה וקלה להכנה – רק הקפידו על אש קטנה

שני אוחנה | מאסטר שף | פורסם 27/12/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 יחידות פילה פלמידה לבנה, ללא עור

מלח

1 ליטר שמן זית

4 שיני שום

3 גבעולי טרגון

2 יחידות לימון פרסי

2 עלי דפנה

1 כוכב אניס

5 גרגירי פלפל אנגלי

4 עגבניות שרי

1 גזר חתוך גס

אופן ההכנה:

1 כ-30 דקות לפני ההכנה מתבלים את דגים במלח מכל הצדדים ומניחים במקרר.

2 שמים בסיר את שאר המרכיבים, מוסיפים את נתחי הפלמידה ומוודאים שהם מכוסים לחלוטין בשמן.

3 מבשלים על הלהבה הנמוכה ביותר כשעה. חשוב להקפיד שהשמן לא יגיע לרתיחה והטמפרטורה בסיר לא תעלה על 65 מעלות.

4 מצננים מעט ומגישים.