אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת

פטוצ'יני פטריות

מתכון פשוט אבל מצוין לאחת המנות האהובות של המטבח האיטלקי. הסוד הוא ברוטב העדין והמדויק - עם אגוז מוסקט, מרווה וקצת יין לבן. פחות מחצי שעה ואתם כבר אוכלים

יהונתן ביטון | מאסטר שף | פורסם 04/12/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 103 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

חבילת פסטה פטוצ'יני

בצל קצוץ

חמאה, לטיגון

שמן זית, לטיגון

פטריות מכמה סוגים, חצויות: פורטובלו, שיטאקי ושמפיניון

מלח

פלפל שחור

קמצוץ אגוז מוסקט

חצי כוס יין לבן

כמה עלי מרווה טריים

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל בתערובת של חמאה ושמן זית.

2 מוסיפים את כל הפטריות, מקפיצים במחבת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים יין לבן ומבשלים 5-7 דקות.

3 בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

4 מסננים את הפסטה המוכנה ומעבירים למחבת עם הפטריות והבצל. מקפיצים ביחד 3-4 דקות עם כמה עלי מרווה טריים.

מתכוני התכנית מוןבאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טבו על ידי המתמודדים