אוכל
צילום׃ mako

מאפין קראמבל עגבניות

קראמבל אישי שישחק לכם בפה עם טעמי מתוק ומלוח עם עגבניות שרי צבעוניות, קצת בזיליקום ופרמזן. עשרים דקות עבודה ולתנור

שלמה עזרן | מאסטר שף | פורסם 26/02/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.9 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

450 גרם קמח

300 גרם חמאה

300 גרם סוכר

125 גרם שקדים טחונים

300 גרם עגבניות שרי צבעוניות

מלח לפי הטעם

30 גרם פרמזן

חופן קטן של עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1 במיקסר מערבבים את הקמח החמאה הסוכר והשקדים עד שנוצרים פרורים. מכניסים למקרר.

2 משמנים תבניות קטנות מאוד ועגולות בחמאה. מסדרים עליהן את העגבניות ומפזרים מלח. מוציאים את הקראמבל מהמקרר. מסדרים מעל העגבניות שכבת קראמבל ומעל מפזרים מלח לפי הטעם. שמים כמה עלי בזיליקום ופרמזן ואז שכבה נוספת של קראמבל.

3 מחממים תנור ל-180 מעלות. מהדקים בצדדים על התבנית ואופים במשך 25 דקות.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים