אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

פילה בקר קצוץ נא ברוטב עגבניות טריות

מי שחושש מבשר בקר נא, מוזמן לנסות את המנה הזאת בביתו הבטוח: פילה בקר שנקצץ ותובל על רוטב טרי ורענן מעגבניות מגורדות, פטריות קצוצות ובצל ירוק שמוכן במהירות שיא

נורמן עיסא | מאסטר שף VIP | פורסם 11/02/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

נתח פילה בקר

מלח

פלפל

4 עגבניות

3 גבעולי בצל ירוק

פטריות (כמה שרוצים)

שום

שמן זית

אופן ההכנה:

1 קוצצים את פילה הבקר לחתיכות דקות ומוסיפים מלח גס ופלפל.

2 הרוטב: מגרדים עגבניות טריות עם בצל ירוק קצוץ ופטריות קצוצות דק-דק. מוסיפים שום, מלח ופלפל.

3 ההגשה: מסדרים מעל הרוטב את הבשר הנא ומזלפים קצת שמן זית מעל.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.