עוף עם פול ותחתיות ארטישוק
עם כורכום, כמון ופלפלים חריפים
איבון חדד | מאסטר שף
| פורסם 14/10/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
כף כורכום
כף שטוחה פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה כמון גרגירים
3-4 כרעיים או 8 שוקיים של עוף
4 שיני שום כתוש
חבילה של פולים קפואים או טריים
4 פלפל שאטה שלמים
תחתיות ארטישוק (יש לקנות קפוא), חתוכות למשולשים
כף שטוחה אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
1 מחממים חצי כוס שמן בסיר רחב ונמוך ומוסיפים כורכום, פלפל שחור, גרגירי כמון ו-2 כפות מים. מטגנים את הכל כ-2 דקות.2. מוסיפים את העוף והשום כתוש עם רבע כוס מים, ומבשלים כרבע שעה.3. להוסיף את הפולים ואת הפלפל שאטה שלמים.4. מוסיפים את תחתיות הארטישוק ואבקת המרק.5. מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.