אוכל

עוף עם פול ותחתיות ארטישוק

עם כורכום, כמון ופלפלים חריפים

איבון חדד | מאסטר שף | פורסם 14/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 76 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כף כורכום
כף שטוחה פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה כמון גרגירים
3-4 כרעיים או 8 שוקיים של עוף
4 שיני שום כתוש
חבילה של פולים קפואים או טריים
4 פלפל שאטה שלמים
תחתיות ארטישוק (יש לקנות קפוא), חתוכות למשולשים
כף שטוחה אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

1 מחממים חצי כוס שמן בסיר רחב ונמוך ומוסיפים כורכום, פלפל שחור, גרגירי כמון ו-2 כפות מים. מטגנים את הכל כ-2 דקות.2. מוסיפים את העוף והשום כתוש עם רבע כוס מים, ומבשלים כרבע שעה.3. להוסיף את הפולים ואת הפלפל שאטה שלמים.4. מוסיפים את תחתיות הארטישוק ואבקת המרק.5. מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.