אוכל
צילום׃ דניאל בר און

מקלות בצק עלים עם אנשובי וסנט מור

עלי בצק מגולגלים ביחד עם גבינת סנט מור, נגיעות מלוחות של אנשובי ופלפל חלפיניו. רבע שעה בתנור וגמרנו

עידו קרוננברג | מאסטר שף | פורסם 26/02/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

גבינת סנט מור

אנשובי

חלפיניו כבושים

בצק עלים

ביצה

שומשום

אופן ההכנה:

1 בבלנדר שמים את הגבינה, האנשובי ומעט חלפיניו והנוזלים שלו. טוחנים היטב עד שמתקבלת תערובת הומוגנית.

2 מרדדים את בצק העלים, מורחים רבע מהתערובת, מקפלים את הבצק, מרדדים ומורחים וחוזרים על הפעולה 4 פעמים.

3 מחממים תנור ל-180 מעלות. בעזרת סכין חותכים מהבצק רצועות של 1 ס"מ. מקפלים בצורה סיבובית, מורחים בביצה מדוללת במים, מפזרים שומשום. מכניסים לתנור למשך 15 דקות או עד לקבלת צבע יפה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים