אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת

רביולי גבינות בניחוח הדרים

השופטים התעופפו על נוכחות קליפות הלימון והתפוז במנה של יותם, ואנחנו כל כך מסתקרנים מהשילוב שלהן עם מלית העיזים העדינה ורוטב החמאה ועשבי התיבול, שאנחנו פשוט חייבים לנסות את זה גם

יותם ארונוביץ | מאסטר שף | פורסם 08/07/19 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

200 גרם קמח

ביצה

2 חלמונים

קורט מלח

למילוי:

150 גרם ריקוטה עיזים

100 גרם פרמזן

100 גרם גבינת עיזים

ביצה

רבע כפית קליפת לימון מגוררת

רבע כפית קליפת תפוז מגוררת

מלח

פלפל לבן

לרוטב:

50 גרם חמאה

3 עלי מרווה

ענף תימין

5 עלי אזוב

מלח

פלפל שחור

רבע כפית קליפת לימון מגוררת

רבע כפית קליפת תפוז מגוררת

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק חלק וגמיש. משטחים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה עד שעה.

2 מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים היטב לקבלת מילוי חלק.

3 מרדדים את הבצק במכונת פסטה (או עם מערוך) לעובי דק מאוד, ממלאים את הבצק במילוי וחותכים לצורה של רביולי.

4 מרתיחים סיר מים וממליחים אותם היטב.

5 הרוטב: מחממים במחבת חמאה עם עשבי תיבול, מלח ופלפל שחור ומוסיפים את הקליפות המגוררות.

6 מבשלים את הרביולי כ-3 דקות ומעבירים עם מעט ממי הבישול לתוך המחבת הרוחשת.

7 מקפיצים את הרביולי ברוטב כדקה ומעבירים לצלחת הגשה.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.