אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף 9", קשת12

קציצות דגים של אמצע השבוע

מעריצי הארטישוק הירושלמי, התפקדו! נזיד טעים וצבעוני שיחמם את הלב ואת הבטן של כל יושבי השולחן

אסף דיי | מאסטר שף | פורסם 03/01/21 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לציר דגים:

ראש ואדרות של מוסר ים

1 בצל חתוך לרבעים

1 גזר חתוך לפיסות גסות

עלי דפנה

פלפל אנגלי

חופן תימין

זרעי כוסברה

כוכב אניס

מלח, פלפל

למרק:

שורש ג'ינג'ר

למון גראס

שורש פטרוזיליה

בצלי שאלוט

ארטישוק ירושלמי

דלעת

קישוא כתום

כרפס

שורש כורכום

לקציצות הדגים:

1 ק"ג מוסר ים קצוץ

חופן כוסברה קצוצה

חופן נענע קצוצה

צ'ילי קצוץ

חופן ג'ינג'ר טרי קצוץ

חופן פירורי לחם

אופן ההכנה:

1 לציר: מטגנים את כל חומרי הציר בסיר. מוסיפים מים ומרתיחים עם התבלינים כשעה וחצי. מוציאים את הקצף תוך כדי ומסננים.

2 מרק: מטגנים את כל המרכיבים, ומוסיפים את הנוזל של הציר ברבע שעה האחרונה. 

3 מערבבים את כל חומרי הקציצות, ויוצרים קציצות. 

4 מוסיפים את הקציצות למרק ומבשלים במרק כרבע שעה.