אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

דג בקרם חצילים

המנה הבאה מורכבת משלושה דברים שכל ישראלי שמכבד את עצמו אוהב מכל הלב: פילה דג, חצילים וסלט טוב ומרענן בצד והכל בעשרים דקות עבודה

אבי נוסבאום | מאסטר שף VIP | פורסם 11/02/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקרם:

2 חצילים שלמים, קלויים, בטמפרטורת החדר וסחוטים מנוזלים

4 כפות שמנת מתוקה

4 כפות שמן תירס /קנולה

חלמון אחד

2 כפות מיץ לימון

מלח

לדג:

פילה מוסר ים/ לברק /דניס

לסלט:

20 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים ומרוקנות מגרעינים

2 כפות גדושות פיסטוקים קלויים קצוצים

שמן זית

בצל סגול קצוץ

צרור כוסברה

מלח

להגשה:

עירית קצוצה:

אופן ההכנה:

1 הקרם: בקערה שמים את כל המרכיבים ומועכים בעזרת מערבל יד לקבלת מרקם חלק.

2 הדג: על מחבת טפלון לוהטת צולים את הדג כדקה על הבשר ושלוש-ארבע דקות על צד העור.

3 הסלט: בקערה מערבבים את כל המרכיבים.

4 הרכבת המנה: מורחים על צלחת את הקרם, מניחים את הדג, ולידו את הסלט. מקשטים את הדג בעירית קצוצה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.