אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, מאסטר שף

דג צרוב על אבן

המנה של שירה בצלאל ממאסטר שף בהשראת מוסר הים המיתולוגי של אייל שני: פילה מוסר ים צרוב על אבן עם למון גראס, שומר, מרווה וגזרים. טעם מעושן עדין וניחוח של ים

שירה בצלאל | מאסטר שף | פורסם 27/11/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 1.8 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פילה מוסר ים

גזר סגול, חצוי

גזר לבן, חצוי

שומר בר

סלק

2 עגבניות שלמות

למון גראס

מרווה

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 חולטים במים רותחים את הגזרים, שומר הבר והסלק.

2 מסדרים על האבן את העגבניות, הלמון גראס, שומר בר ומרווה טריים ומכניסים לעישון בתנור שחומם ל-300 מעלות למשך 10 דקות.

3 ממליחים ומפלפלים את הדג ומניחים על האבן. מוסיפים את הירקות החלוטים ומכניסים לחנור החם (במצב גריל) ל-7 דקות.

4 חורכים בעזרת ברנר את הדג והירקות, ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת מאסטר שף על ידי המתמודדים