אוכל
צילום׃ מתוך: "מאסטר שף", קשת12

שצ'מדי

הכירו את הריזוטו הגאורגי: תבשיל סמיך עם טעמים מיוחדים שקל מאוד להכין, ואי אפשר להפסיק לאכול

ציפי דן | מאסטר שף | פורסם 17/01/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 85 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בצל בינוני, קצוץ

חצי כפית שום כתוש

רבע כפית פלפל שטה

חצי כפית מלח

כף חמלי סונלי

חצי כף תמרהינדי

3 חתיכות גרונות הודו

כוס וחצי אורז

5 יח' ציפורן

4 עלי דפנה

כף רסק עגבניות

חצי חבילה פטרוזיליה

חצי חבילה שמיר

חצי חבילה כוסברה

3 גבעולי סלרי

אופן ההכנה:

1 בקערה מערבבים את הבצל עם שום, פלפל שטה, מלח, חמלי סונלי ותמרהינדי.

2 מחממים שמן בסיר, מוסיפים את תערובת הבצל והתבלינים ומטגנים מעט. מוסיפים את הגרונות ומטגנים כמה דקות נוספות.

3 מוסיפים מים חמים מלוא הסיר. מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים אורז, ציפורן ועלי דפנה ומבשלים 45 דקות.

4 מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים עוד שעתיים.

5 מוסיפים את כל סוגי הירק, מערבבים מעט ומגישים.

המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.