אוכל
צילום׃ יעל יצחקי, mako אוכל

זפולס (סופגניות איטלקיות)

הסופגניות שגל הכינה במשימת אוכל הרחוב הן איטלקיות לגמרי - כלומר היו איטלקיות לפני שהיא החליטה להכניס פנימה את מרוקו והוסיפה ראס אל חנות. התוצאה? מוצלחת בטירוף, תודה

גל קספרס | מאסטר שף | פורסם 21/07/19 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כוס קמח

2 ורבע כפיות אבקת אפייה

קורט מלח

רבע כוס אבקת סוכר

1 כפית ראס אל חנות

2 ביצים

50 גרם חמאה, מומסת

תמצית וניל

1 כוס גבינה ריקוטה

שמן קנולה, לטיגון

זביון:

5 חלמונים

חצי כוס אבקת סוכר

פקק יין מרסלה או ליקר דבש

אופן ההכנה:

1 מערבבים במיקסר את הקמח, אבקת האפייה, המלח, אבקת הסוכר והראס אל חנות. בקערה מערבבים ביצים, חמאה מומסת, תמצית וניל וגבינת ריקוטה.

2 מעבירים את תכולת הקערה למיקסר ומערבבים ביחד עד לקבלת תערובת כמו של פנקייק.

3 מחממים סיר עם שמן ל-140 מעלות. בעזרת שתי כפות יוצקים כדורים קטנים לשמן ומטגנים עד להזהבה מכל הכיוונים.

4 זביון: טורפים בבן מארי חלמונים עם אבקת סוכר ויין עד שהחלמונים תפוחים ובהירים. מסירים מהאש.

5 מזלפים קרם זביון על הסופגניות ומקשטים באבקת סוכר.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.