אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

קנלוני כרישה

עלים של כרישה מבושלים בחלב ועוטפים גבינת כבשים מעושנת בעשבי תיבול ומעט דבש – זה רק נראה פשוט, אבל הטעם משגע

חופית סרמילי | מאסטר שף | פורסם 24/05/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.6 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 גבעול כרישה

ליטר חלב

שורש סלרי

50 גרם חמאה

2 גזרים קטנים

מלח, פלפל

למילוי:

קוביית פטה כבשים

צרור אורגנו, תימין וזעתר

מעט דבש

להגשה:

צרור של עשבים ודבש

אופן ההכנה:

המתכונים הכי טובים לשבועות

1 חוצים את הכרישה לאורך ומבשלים 15 דקות בחלב עם שאר הירקות. מסננים, מקררים ומייבשים.

2 עוטפים את הגבינה בעשבים וצולים על הגריל 3 דקות מכל צד. מזלפים מעט דבש מעל.

3 מרכיבים: מניחים 3 עלים של כרישה ואת הגבינה בלי העלים במרכז. עוטפים וצולים על הפלנצ'ה 2 דקות מכל צד עם מעט חמאה. מניחים בצלחת עמוקה.

4 לוקחים את צרור העשבים, מזלפים בקצה דבש, מחממים על הפלנצ'ה ומטפטפים על הכרישה. מגישים מיד

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.