אוכל
צילום׃ דניאל בר און

פיש אנד צ'יפס: קוביות סשימי טונה אדומה עם צ'יפס ומיונז ווסאבי

במקום דג קוד - סשימי טונה, במקום סתם צ'יפס - רוטב מיונז ווסאבי. בואו לעשות את זה כמו מסרט

מסרט וולדמיכאל | מאסטר שף | פורסם 27/03/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

300 גרם טונה

2 כפיות ממרח ווסאבי

חצי כוס רוטב סויה

אצבע ג'ינג'ר, קצוצה

2 תפוחי אדמה

שמן לטיגון

למיונז:

2 ביצים

כף חרדל דיז'ון חלק

כף חומץ בלסמי לבן

ככוס שמן זית

אופן ההכנה:

1 מקלפים את תפוחי האדמה לקוביות של סנטימטר, חותכים את הטונה לקוביות של 2 סנטימטר.

2 מערבבים את הסויה עם כפית ווסאבי, מוסיפים את הג'ינג'ר ומערבבים.

3 מוסיפים את הטונה לתערובת, מערבבים ומניחים בצד.

4 המיונז: מכניסים את כל המרכיבים למעט שמן הזית ומערבבים עם מוט בלנדר עד שהתערובת סמיכה. מוסיפים בעדינות ובזרם דק את השמן, עד שמתקבל מיונז.

5 מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לשמן עמוק חם, מטגנים פעם אחת ומוציאים לנייר סופג. חותכים את קוביות תפוחי האדמה משני הצדדים (זה עוזר להשחים בצדדים), מחזירים לשמן, מטגנים עד שהקוביות מזהיבות ומחזירים לנייר הסופג.

6 מסדרים את הצ'יפס יפה בצלחת, אחד על השני כמו חיילים. בצד השני של הצלחת עורמים ערימה של הסשימי. מוסיפים כפית ווסאבי למיונז ומגישים את הרוטב לצד הצ'יפס.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

 

כפתור מגה