אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

רביולי במילוי לוקוס

תמיד רציתם להכין לבד בצק לפסטה והתעצלתם? דפי רביולי מבצק פסטה טרי ממולאים בלוקוס, בצל ירוק ושמנת הם מנה מוצלחת לסיפתח

איה קרמרמן | מאסטר שף VIP | פורסם 11/02/15 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק הרביולי:

200 גרם קמח

2 ביצים

מלח

2 כפיות שמן זית

למלית הדג:

שמן זית

בצל ירוק

נתחי דג לוקוס, קצוצים

מלח

פלפל

שמנת מתוקה לבישול

לרוטב:

שמן זית

בצל ירוק

פטריות

מלח

פלפל

שמנת מתוקה לבישול

אופן ההכנה:

1 לשים את החומרים היטב עד ליצירת בצק. מכניסים למקרר.

2 במחבת מטגנים בצל ירוק, מוסיפים את נתחי הלוקוס ומטגנים, מתבלים ומוסיפים שמנת מתוקה. מבשלים ומצננים.

3 כעבור חצי שעה מוציאים, מרדדים את בצק הרביולי עם מערוך או מכונת פסטה ומקמחים היטב. מחלקים את בצק הפסטה לשניים.

4 מניחים מהמילוי על הבצק, מורחים עם ביצה כדי שיידבק, מניחים עוד דף של בצק וסוגרים. שומרים שלא ייכנס אוויר לרביולי.

5 בסיר עם מים רותחים ומעט מלח מכניסים את הרביולי. מוציאים אחרי כמה דקות כשהם צפים.

6 הרוטב: במחבת מטגנים את כל המרכיבים. מוסיפים את הרביולי המוכנים לספיגת טעמים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.