אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מאסטר שף

קובנייה לוקוס

נתחי לוקוס קצוצים על כרובית מגוררת, חזרת וקרם פרש מעושן על נסורת שרופה. טעמים נוסטלגיים עם ניחוח מיוחד שיוצרים ביחד מנה מקורית, טעימה וצבעונית

סופי פורת | מאסטר שף | פורסם 06/12/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושינדרשת מיומנות
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 פילה לוקוס

כרובית שלמה

מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד

חזרת מגוררת

בצל אדום, קצוץ

שמן זית

קרם פרש

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הדג לקוביות בינוניות.

2 מגררים את הכרובית על פומפייה (ליצירת תחליף בורגול). סוחטים עליה לימון ומוסיפים קליפת לימון (תוסיפו לאט לאט, אולי לא תצטרכו את כל הכמות), גרידת חזרת ובצל קצוץ. מוסיפים שמן זית ומערבבים.

3 מכינים קרם פרש מעושן: שמים את הקרם פרש בקערה קטנה ומניחים את הקערה על מגש עם נסורת. שורפים כף היטב בעזרת ברנר, מניחים מיד על המגש עם הנסורת וסוגרים את כל המגש היטב בעזרת נייר כסף.

4 מרכיבים את המנה ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

>> בן הזוג של סופי למשימה היה שף יוסי שטרית. הנה המתכון שלו