אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף 7", קשת

רביולי מטוגן ממולא בשר וחלמון עם סלט צנון חריף

את הרביולי הזה לא תשכחו: קודם כל, הוא מטוגן ופריך. הוא ממולא בבשר רך ומלא טעם ובחלמון שנשפך החוצה והופך הכל לקרמי במיוחד. לגמרי שווה את ההשקעה

עומרי אילוז | מאסטר שף | פורסם 13/11/17 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לבצק:

380 גרם קמח 

200 מ"ל מים

כף שמן זית

כף סילאן

כפית מלח

2 ביצים L

למילוי:

1 חציל

1 פלפל צ'ילי

2 כפות שמן

200 גרם פרגית חתוכה דק בסכין

1 בצל

250 גרם בשר בקר טחון

5 פטריות

2 פרוסות חזה אווז מעושן

מלח

פלפל

קורט אגוז מוסקט

כפית אבקת מרק עוף בשרי

לרוטב העגבניות:

5 עגבניות תמר

כפית חומת בלסמי

מלח

פלפל

3 כפות שמן זית

לסלט:

צרור גבעולי סלרי (בלי העלים)

חופן כוסברה

חופן נענע

1 פלפל צ'ילי חריף

1 מלפפון

1 צנון קטן

10 עגבניות שרי צהובות

2 בצל ירוק

כף חומץ בלסמי

כפית סויה

מלח

כף שמן זית

לקרם האבוקדו:

2 אבוקדו בשלים

2 כפות שמן אבוקדו

אופן ההכנה:

1 מכינים את הבצק: בסיר קטן שמים מים, שמן זית, סילאן, מלח ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים 200 גרם קמח ומערבבים (הבדק יהיה מאוד גושי ופירורי). מעבירים את הבצק למקרר ל-15 דקות.

2.  מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרהעם הקמח הנוצר והביצים. מערבלים לקבלת בצק אחיד ומעבירים למקרר לחצי שעה.

3.מרדדים את הבצק במכונת פסטה הם הרבה קמח כדי שלא יידבק עד לעובי הרביולי הרצוי.

4 מכינים את המילוי: מחממים תנור ל-230 מעלות וקולים בו חציל שלם ופלפל חריף עד שהם שחומים ורכים. מוציאים לקירור

5 מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את חתיכות הפרגית עם מעט מלח ופלפל. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. קוצצים היטב לאחר שהתקררו.

6 מוסיפים למחבת בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים חצי מהפלפל החריף הקלוי, בשר טחון, פטריות קצוצות, חזה אווז מעושן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, מרק עוף ואת החציל קלוי. מבשלים כמה דקות ומוציאים החוצה לקערה.

7 מכינים את רוטב העגבניות: מגרדים על פומפיה את עגבניות התמר, ומוסיפים להן בלסמי, מלח ופלפל, שמן זית ואת שאר הפלפל הקלוי והקצוץ. מערבבים היטב.

8 מכינים את הסלט החריף: משרים במי קרח סלרי, כוסברה, נענע, פלפל חריף, מלפפון, וצנון לכמה דקות. מסננים מהמים וקוצצים את כל הירקות. מוסיפים עגבניות שרי צהובות, בצל ירוק, בלסמי, סויה, מלח ושמן זית ומערבבים.

9 מכינים את קרם האבוקדו: טוחנים במעבד מזון אבוקדו, שמן אבוקדו, לימון ומלח לקבלת קרם.

10 מכינים את הרביולי: מחממים שמן לטיגון עמוק ובינתיים קורצים מהבצק עיגולים בגודל הרצוי. ממלאים חצי מהעיגולים במלית הבשר.

11 יוצרים במלית גומה קטנה ומניחים בה את החלמון הנא. סוגרים את הרביולי בעיגול נוסף ומהדקים היטב. מטגנים בשמן החם לדקה והופכים לצד השני עד להזהבה. מוציאים וממשיכים לטגן את שאר הרביולי.

12 מגישים את המנה: שמים בצלחת מעט מרוטב העגבניות, מניחים מעל את הרביולי ושמים בצד קרם אבוקדו וסלט חריף. 

המתכונים מובאים כאן כי שסופקו לנו ע"י המתמודדים