אוכל
צילום׃ מתוך: "מאסטר שף", קשת12

קבב קופטא

הפשטות מנצחת כשבוחרים את חומרי הגלם הנכונים – וזה בדיוק העיקרון של הקבב הזה

גלעד מנשה | מאסטר שף | פורסם 04/01/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 60 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 ק"ג אנטרקוט טחון

300 גרם שומן טלה

כף מלח

כף אבקת מרק

חצי כף פלפל שחור

בצל סגול קצוץ

2 בצלים לבנים קצוצים

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל החומרים עד ליצירת עיסה ומעבירים למקרר לשעה וחצי.

2 מוציאים, יוצרים את קציצות הקבב וצולים על מחבת פסים או גריל.