אוכל
צילום׃ דניאל בר און

עוגיות ממולאות ריבת פטל ופסיפלורה

תענוג חמאתי ופירותי: עוגיות חמאה ממולאות פסיפלורה טרייה וריבת פטל בלי הרבה עבודה. חצי שעה ואתם כבר מרתיחים מים לתה

עידו קרוננברג | מאסטר שף | פורסם 25/02/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 80 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

2.5 כוסות קמח

200 גרם חמאה

3/4 כוס סוכר

1/2 כפית סודה לשתייה

1 ביצה

מלח

למלית:

פסיפלורה

ריבת תות פטל

אופן ההכנה:

1 במעבד מזון  מערבבים את החומרים היבשים ולאחר מכן מוסיפים את הביצה. מערבלים עד שנוצר בצק. עוטפים בניילון נצמד  ומכניסים למקרר לשעה.

2 בקערית קטנה מרוקנים את תוכן הפסיפלורה עם כמה כפות מהריבה ומערבבים.

3 מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים. בעזרת האגודל לוחצים במרכז העיגול ויוצרים גומה. שמים בגומה כפית מלאה בתערובת הפסיפלורה והריבה.

4 משמנים תבנית אפייה ומסדרים בפנים את העוגיות. מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את התבנית ל-15 דקות או עד שהעוגיות משחימות.

5 מוציאים מהתנור ומצננים.

כפתור מגה

 

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים