אוכל
תמונת AVI׃ מאסטר שף

עוגת מלווח ושוקולד

שכבות של בצק עלים במילוי שוקולד חמאתי ונמס ובליווי קציפת וניל

אביבה פיבקו | מאסטר שף | פורסם 17/11/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.5 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 מלווח
70 גרם שוקולד צ'יפס
חמאה
4 קרמבו

אופן ההכנה:

1 מרדדים את המלווח על משטח מקומח וחורצים 4 עיגולים.

2 מחממים תנור ל-200 מעלות.

3 מניחים ברינג עיגול בצק ומעל שוקולד וקצת חמאה. מכסים בעוד עיגול בצק וחוזרים על הפעולה של השוקולד והחמאה. ממשיכים עד לכיסוי בעיגול בצק.

3 אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.

4 מוציאים מהקרמבו את הקצף הלבן ומגישים ליד. מגישים חם.