אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

נקניקיות מרגז

תמיד חלמתם לנקנק בבית ולדעת בדיוק מה יש בנקניקייה שלכם? זה יופי של מקום להתחיל בו

אסף דיי | מאסטר שף | פורסם 17/04/21 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת מעיים סינתטיים

400 גרם אנטריקוט

100 גרם אסדו

50 גרם שומן כבש

כף גרגירי קימל

7 שיני שום

חצי כף כורכום

כף כמון

כפית פלפל שחור

כף גרגירי כוסברה יבשה טחונה

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 במטחנת בשר טוחנים את כל חומרי הנקניקייה, ומעבירים פעמיים במטחנה, לקבלת משחה חלקה מאוד. מוסיפים שלוש כפות מי קרח ונותנים למסה לנוח.

2 משרים את המעיים הסינתטיים במים לכרבע שעה. מחברים את המעיים שהושרו למכונת בשר עם פין ייעודי לנקניקיות, ומתחילים למלא נקניקיות באורך 10 ס״מ כל אחת.  מעבירים למנוחה במקרר לשעה.

3 לאחר המנוחה מכניסים לסיר עם מים קרים ומתחילים בישול. מבשלים עד שהמים פושרים וכמעט רותחים ומוציאים. מעבירים מיד למחבת פסים לצלייה.

4 מגישים עם כרוב כבוש, חרדל וסלט חריף.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.