אוכל
תמונת AVI׃ מתוך מאסטר שף VIP

מרק כרוב וסלט ירוק עלים

הנה מנה עשירה וטובה להיפרד איתה מהחורף: מרק כרוב ונתחי אנטרקוט עשיר ומופלא עם עגבניות, גזר והרבה תבלינים לצד סלט עלים רענן

שלמה שרף | מאסטר שף VIP | פורסם 02/03/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למרק:

כרוב ירוק

מלח גס

גזר חתוך לטבעות

בצל

כרוב כבוש מקופסה

רסק עגבניות

ציר עוף

עגבניות מרוסקות

מלח

פלפל

פפריקה חריפה

פפריקה מתוקה

אורגנו

בשר אנטרקוט, חתוך לקוביות

תפוח אדמה, חתוך לקוביות

לסלט:

עלים

עשבי תיבול

חומץ בלסמי

רוטב סויה

שמן זית

מלח

פלפל

גרידת תפוז

מיץ מלימון

אופן ההכנה:

1 חותכים את הכרוב , מוסיפים לו מלח גס ומעסים מעט. מוסיפים גזר, בצל וכרוב כבוש.

2 בקערה שנייה שמים רסק עגבניות עם ציר עוף ועגבניות מרוסקות, מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה ואורגנו. מערבבים הכל יחד. מוסיפים את האנטרקוט ואת תפוח האדמה. מעבירים את הכל, ביחד עם הכרוב, לסיר לחץ למשך 45 דקות.

3 סלט העלים: מעבירים לקערה את העלים והעשבים, מערבבים קלות בידיים. בכלי שמים את כל הנוזלים, מערבבים יחד ומוזגים על הסלט.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.