אוכל
צילום׃ רענן כהן, מאסטר שף

גלידת עגבניות

הגיע הזמן להדיח את השוקו-וניל המסורתי מכס המלכות של הגלידות, לא? אז הנה מתכון לגלידת שמנת מתוקה ומצוינת עם טעם עדין של עגבניה ותוספת של אגוזים מקורמלים

רחל בן אלול | מאסטר שף | פורסם 16/08/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

200 מ"ל שמנת מתוקה

חצי עגבניה, מגוררת ומסוננת (רק המיץ)

80 גרם אבקת סוכר

חופן פקאן סיני או אגוזים מקורמלים אחרים

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את השמנת, מיץ העגבניה והסוכר. מכניסים למכונת גלידה ומפעילים עד שיש גלידה.

2 מגישים על צלחת ביחד עם האגוזים המקורמלים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.