אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

ריבת שזיפים ביתית

אין הרבה דברים טעימים בחיים כמו פרוסת לחם עם חמאה וריבה, ויש דרך מהירה ופשוטה להכין ריבת שזיפים ביתית. כל מה שצריך זה שזיפים, סוכר ולימון ותרגישו שאתם מינימום מרתה סטיוארט של הבניין שלכם

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 22/07/24 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 קילו שזיפים

חצי קילו סוכר

מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:

1 שוטפים היטב את כל השזיפים, חותכים לקוביות גסות ומוציאים את כל הגלעינים. 

2 מניחים את השזיפים, הסוכר ומיץ הלימון בסיר כבד על אש גבוהה ומבשלים 40 דקות. מדי פעם אפשר לקפות את הקצף.

3 מצננים ומעבירים את הריבה לתוך צנצנת זכוכית מעוקרת.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!