אוכל
צילום׃ עודד קרני

צ'אטני אגסים

מעדן אגסים- כקינוח או כתוספת לבשר

ישראל אהרוני | אהרוני מבשל לחברים | פורסם 13/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

½ קילו אגסי בוסק קלופים חתוכים לקוביות
3 עגבניות קלופות וקצוצות
1 בצל אדום קצוץ
½ כוס צימוקים
¾ כוס סוכר
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כף קליפת תפוז מגורדת
½ כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
¾ כוס חומץ
מלח, פלפל שחור טחון טרי
מעט קינמון ,מעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1 מניחים את כל החומרים בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה. מידי פעם מערבבים. מקררים ומעבירים לצנצנת.