צילום׃ עודד קרני
צ'אטני אגסים
מעדן אגסים- כקינוח או כתוספת לבשר
ישראל אהרוני | אהרוני מבשל לחברים
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
½ קילו אגסי בוסק קלופים חתוכים לקוביות
3 עגבניות קלופות וקצוצות
1 בצל אדום קצוץ
½ כוס צימוקים
¾ כוס סוכר
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כף קליפת תפוז מגורדת
½ כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
¾ כוס חומץ
מלח, פלפל שחור טחון טרי
מעט קינמון ,מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
1 מניחים את כל החומרים בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה. מידי פעם מערבבים. מקררים ומעבירים לצנצנת.