צילום׃ Miroslaw Modzelewski, Istock
עגבניות ירוקות כבושות
תוספת פיקנטית לכל ארוחה
רוברט קלוגר | מסעדת ננה
| פורסם 01/09/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 ליטר מים
55 גרם (3 כפות) מלח
חופן קטן גרגירי פלפל אנגלי
חופן גרגירי פלפל שחור שלמים
10 שיני שום קלופות
2 פלפלים חריפים
1 ק"ג עגבניות ירוקות שלמות
אופן ההכנה:
1 מרתיחים בסיר גדול את כל החומרים מלבד העגבניות. 2. מסדרים את העגבניות בצנצנת מעוקרת עם מכסה לאטימה מלאה, ויוצקים עליהן את נוזל הכבישה החם. 3. אוטמים ומניחים במקום אפל וקריר למשך חודש.