אוכל
צילום׃ דניאל לילה, יחסי ציבור

ריבת צימוקים ואגוזים

מתכון כשר לפסח לריבה מתוקה במיוחד, פשוט וקל להכנה

| מסעדת אתניקה | פורסם 10/04/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

700 גרם סוכר

1 קילו צימוקים חומים

10 יחידות ציפורן

200 גרם אגוזי מלך, קלויים ושבורים

אופן ההכנה:

1 ממיסים את הסוכר עם שתי כפות מים, מוסיפים את הצימוקים והציפורן ומבשלים על אש קטנה עד לקבלת עיסה סמיכה אך לא קשה.

2 כ-10 דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את האגוזים ומערבבים היטב.

3 מכבים את האש ומניחים להתקרר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!