צילום׃ דניאל לילה, יחסי ציבור
ריבת צימוקים ואגוזים
מתכון כשר לפסח לריבה מתוקה במיוחד, פשוט וקל להכנה
| מסעדת אתניקה
| פורסם 10/04/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
700 גרם סוכר
1 קילו צימוקים חומים
10 יחידות ציפורן
200 גרם אגוזי מלך, קלויים ושבורים
אופן ההכנה:
1 ממיסים את הסוכר עם שתי כפות מים, מוסיפים את הצימוקים והציפורן ומבשלים על אש קטנה עד לקבלת עיסה סמיכה אך לא קשה.
2 כ-10 דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את האגוזים ומערבבים היטב.
3 מכבים את האש ומניחים להתקרר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!