אוכל
צילום׃ עודד קרני

תחמיץ עגבניות ודבש

שדרוג לכל מאכל

| טבע הריפוי | פורסם 29/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

טעים במיוחד על ירקות מבושלים כמו גזר סלק וכרשה.

מרכיבים :

כוס עגבניות משומרות, מסוננות (שומרים את הנוזלים) ומרוסקות בממחה
2 כפות רסק עגבניות
כף דבש
2 כפות חומץ בלסמי
כף חומץ יין אדום
מלח ופלפל
קורט קינמון טחון (לא הכרחי)
קליפת תפוז מגוררת (לא הכרחי)

אופן ההכנה:

שמים את כל החומרים בקערה וטורפים היטב. אם התחמיץ סמיך מדי מדללים אותו במעט מנוזלי השימור של העגבניות.