צילום׃ עודד קרני
תחמיץ עגבניות ודבש
שדרוג לכל מאכל
| טבע הריפוי
| פורסם 29/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
טעים במיוחד על ירקות מבושלים כמו גזר סלק וכרשה.
מרכיבים :
כוס עגבניות משומרות, מסוננות (שומרים את הנוזלים) ומרוסקות בממחה
2 כפות רסק עגבניות
כף דבש
2 כפות חומץ בלסמי
כף חומץ יין אדום
מלח ופלפל
קורט קינמון טחון (לא הכרחי)
קליפת תפוז מגוררת (לא הכרחי)
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בקערה וטורפים היטב. אם התחמיץ סמיך מדי מדללים אותו במעט מנוזלי השימור של העגבניות.