אוכל

תבשיל אורז עגבניות עם כרעי עוף

תבשיל פשוט, טעים וקל להכנה שיעשה שמח בבטן לכל המשפחה

| null | פורסם 07/06/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

שמן

1 בצל קצוץ

3 שוקיי עוף

4 כרעי עוף

4 כפות רסק עגבניות

8 עגבניות חתוכות לקוביות

2 כוסות אורז

3 כוסות מים

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מחממים בסיר מעט שמן, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את השוקיים והכרעיים לטיגון של 5 דקות .

2 מוציאים את העוף ושמים בצד.

3 מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, מלח ופלפל, ומטגנים כ- 2 דקות.

4 מוסיפים את העגבניות, האורז והמים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים כעשר דקות.

5 מחזירים את העוף לסיר (מעל האורז) וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כ10 דקות.

6 נותנים לתבשיל לנוח מספר דקות נוספות ומגישים בצלחת עמוקה. בתיאבון.