תבשיל אורז עגבניות עם כרעי עוף
תבשיל פשוט, טעים וקל להכנה שיעשה שמח בבטן לכל המשפחה
| null
| פורסם 07/06/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
שמן
1 בצל קצוץ
3 שוקיי עוף
4 כרעי עוף
4 כפות רסק עגבניות
8 עגבניות חתוכות לקוביות
2 כוסות אורז
3 כוסות מים
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 מחממים בסיר מעט שמן, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את השוקיים והכרעיים לטיגון של 5 דקות .
2 מוציאים את העוף ושמים בצד.
3 מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, מלח ופלפל, ומטגנים כ- 2 דקות.
4 מוסיפים את העגבניות, האורז והמים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים כעשר דקות.
5 מחזירים את העוף לסיר (מעל האורז) וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כ10 דקות.
6 נותנים לתבשיל לנוח מספר דקות נוספות ומגישים בצלחת עמוקה. בתיאבון.