אוכל

ספינג' מרוקאי

ספינג' המסורתי, כל כך טעים ופשוט להכנה

אליהב שאשון | mako אוכל | פורסם 20/12/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

לבצק

1/2 ק"ג קמח מנופה

2 ביצים

רבע כוס שמן

כף שמרים יבשים

רבע כוס סוכר

כפית מלח

1 וחצי כוסות מים פושרים

רבע כפית גרדת ליים

למילוי

150 גרם גבינת שמנת

100 גרם גבינת ריקוטה

5 כפות סוכר

1 סוכר וניל

חצי כפית גרדת ליים

מעט דובדבנים בסירופ

אופן ההכנה:

אופן הכנת הבצק:

1 בקערת לישה עם וו גיטרה, לשים יחד את כול מרכיבי הבצק: קמח, ביצים, שמן, שמרים, סוכר, מלח, מים פושרים וגרידת ליים. לאחר לישה ממושכת מעבירים את הבצק לקערה ומתפיחים כשעה.

אופן הכנת המילוי:

1 מערבבים יחד בקערה את כול מרכיבי המילוי: גבינת השמנת, הריקוטה, הסוכר, סוכר הווניל והליים.

2 לאחר הערבוב מקפלים פנימה את הדובדבנים בסירופ.

3 יוצרים כדורי בצק ממולאים בגבינה ומטגנים בשמן עמוק.

אופן ההגשה:

מגישים עם אבקת סוכר מעל כל סופגנייה.

  >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה