אוכל

אורז בקשיו, כרישה ושלושה סוגי בצלים

מנה קלאסית ומנצחת כתוספת או כארוחה בפני עצמה

סלומון שוקרון | מאסטר שף | פורסם 25/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כוס אורז פרסי קלאסי
2 כוסות מים
1 כרישה קצוצה בצורת ירח
1/2 בצל סגול קצוץ דק
1/2 בצל לבן קצוץ דק
זר בצל ירוק קצוץ דק
1/2 זר פטרוזיליה קצוץ דק
1/2 זר כוסברה קצוץ דק
1 כפית תימין יבש
1/2 כוס אגוזיה קשיו
מלח פלפל לפי הטעם
1 כוס שמן זית משובח

אופן ההכנה:

1 שוטפים את האורז במים זורמים 2. מכניס ארבע כפות שמן לתוך סיר 3. מוסיפים את האורז, מטגנים קלות ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עשר דקות ומסירים מהאש. 4. למחבת שופכים חצי כוס שמן זית ומטגנים את כל המצרכים 5. לאחר בישול מערבבים את האורז ואת המצרכים ומניחים לצד המנה חצי לימון