צילום׃ Juanmonino, Istock
עוף במשמשים
שילוב נפלא של העוף עם מתיקות הפירות והדבש
| null
| פורסם 15/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 בצל קצוץ
7 נתחי עוף בינוניים-קטנים
רבע כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
2 גזרים מקולפים ופרוסים דק
4 משמשים גדולים חתוכים לרבעים
כף דבש (אפשר סילאן)
חצי כוס מים רותחים
2כפות סוכר
כף רוטב סויה
3 כפות שמן
אופן ההכנה:
1 מחממים היטב מחבת כבדה מברזל.
2 משחימים יפה את נתחי העוף מכל הצדדים.
3 מוציאים את העוף ומוסיפים למחבת שמן.
4 מוסיפים את הירקות לטיגון קל.
5 מוסיפים את הממתיקים (סוכר, דבש/סילאן), מיץ התפוזים והסויה. מערבבים.
6 מוסיפים את העוף והמשמשים ומביאים לרתיחה.
7 מעבירים לאש קטנה ומבשלים מכוסה כ-35 דקות – עד שהעוף רך ועסיסי.