אוכל
צילום׃ Juanmonino, Istock

עוף במשמשים

שילוב נפלא של העוף עם מתיקות הפירות והדבש

| null | פורסם 15/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 51 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בצל קצוץ

7 נתחי עוף בינוניים-קטנים

רבע כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי

2 גזרים מקולפים ופרוסים דק

4 משמשים גדולים חתוכים לרבעים

כף דבש (אפשר סילאן)

חצי כוס מים רותחים

2כפות סוכר

כף רוטב סויה

3 כפות שמן

אופן ההכנה:

1 מחממים היטב מחבת כבדה מברזל.

2 משחימים יפה את נתחי העוף מכל הצדדים.

3 מוציאים את העוף ומוסיפים למחבת שמן.

4 מוסיפים את הירקות לטיגון קל.

5 מוסיפים את הממתיקים (סוכר, דבש/סילאן), מיץ התפוזים והסויה. מערבבים.

6 מוסיפים את העוף והמשמשים ומביאים לרתיחה.

7 מעבירים לאש קטנה ומבשלים מכוסה כ-35 דקות – עד שהעוף רך ועסיסי.

>> כל המתכונים לראש השנה