צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
שניצל בציפוי בייגלה
אחרי שאכלנו שניצל מצופה בביסלי, זה רק הגיוני שנעבור לחטיף הפריך הבא, לא? הבונוס: קריספיות שלא דמיינתם
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 14/01/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשעתיים וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 ק״ג חזה עוף, פרוס דק
לבלילה:
2 ביצים
2 שיני שום כתושות
כף חרדל
מלח
פלפל שחור
לציפוי:
שקית בייגלה (מכל סוג שאוהבים, אפשר גם בטעמים ועם תוספות)
כפית גדושה אבקת שום
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי הבלילה. מוסיפים את העוף ומערבבים. מכסים את הקערה עם העוף המושרה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
2 טוחנים במעבד מזון בייגלה ואבקת שום, עד לקבלת מרקם פירורי.
3 מוציאים את העוף המהמקרר.
4 מעבירים את תערובת הבייגלה לצלחת שטוחה, טובלים בה את העוף ומצפים אותו מכל הצדדים.
5 מחממים שמן במחבת ומטגנים כל עוף מכל צד הזהבה. מגישים עם לימון וזוללים.
* אם לא רוצים לטגן, אפשר גם לאפות בחום של 180 מעלות, כ15-20 דקות.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".