צילום׃ יחסי ציבור
כרוב אדום מאודה בחמאה וצימוקים
מתכון מפתיע ונהדר כסלט חם או כתוספת למנה העיקרית
מיכל אנסקי | מאסטר שף
| פורסם 27/09/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
1/2 חבילת חמאה
1 כרוב אדום
1/2 כוס צימוקים לבנים
1/2 כוס מים
מיץ מ-1 לימון
1 כפית סוכר
מלח, פלפל
אורז לבן (מוכן, להגשה)
אופן ההכנה:
1 ממיסים חמאה בסיר.
2 מכניסים לסיר את הכרוב, הצימוקים מיץ הלימון הסוכר והמלח מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.
3 מבשלים על להבה נמוכה-בינונית כ-40 דקות (מנערים/מערבבים מיד פעם) או עד שהכרוב הופך שקוף ומתרכך.
4 מגישים לצד אורז לבן.