אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

כרוב אדום מאודה בחמאה וצימוקים

מתכון מפתיע ונהדר כסלט חם או כתוספת למנה העיקרית

מיכל אנסקי | מאסטר שף | פורסם 27/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 52 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1/2 חבילת חמאה

1 כרוב אדום

1/2 כוס צימוקים לבנים

1/2 כוס מים

מיץ מ-1 לימון

1 כפית סוכר

מלח, פלפל

אורז לבן (מוכן, להגשה)

אופן ההכנה:

1 ממיסים חמאה בסיר.

2 מכניסים לסיר את הכרוב, הצימוקים מיץ הלימון הסוכר והמלח מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.

3 מבשלים על להבה נמוכה-בינונית כ-40 דקות (מנערים/מערבבים מיד פעם) או עד שהכרוב הופך שקוף ומתרכך.

4 מגישים לצד אורז לבן.